Säsongsavslutning 2015

Av Hug IT
2015-10-08 Säsongsavslutning 2015
Hej alla goa Storådalare! Fram till för 13 år sedan anordnades en riktig superavslutning i slutet av november varje år. Men efter 2002 har det tyvärr inte blivit några fler avslutningar, det är väl dels så att det saknats engagemang men även utövare.


Den 21 november 2015 så ska vi ändå damma av denna gamla tradition igen och det är ju fantastiskt roligt att kunna erbjuda er SSK:are denna ”gala kväll”. Vi kommer att bjuda på mat och dryck (lättöl, läsk och mineralvatten) prisutdelning till årets båda KM, utmärkande prestationer med mer. Med tanke på att klubbstugan inte tar så mycket mer än 70 personer och att det ska bli mat så behöver vi veta hur många gäster vi får så att vi, om vi blir många, kan boka ett annat ställe för festen.

För att boka, tag kontakt med någon av oss innan den 7:e november:
Leila Toivonen, Lars Söderström 070-7445881, Niclas Andersson 0731-404700

Varmt välkomna till en trevlig kväll
Mvh Storådalens SK

Det blev en mycket trevlig kväll                                                           

Nästan 40 medlemmar samlades i Dalstugan vid säsongsavslutningen.

Ljudnivån och stämningen i lokalen blev hög redan från början. Imman som bildades på fönstren vittnade också om att det blev varmt. Kvällen startade med att  Nicklas intervjuade Leila, Lasse och Arne. Därefter var det dags för förplägnad i form av potatisgratäng, tre olika former av kött och sallad därtill, samt smör och bröd. Väldigt gott!

Då alla ätit färdigt blev det prisutdelningar för olika aktiviteter som ägt rum under 2015: KM friidrott, KM terräng inom klubben och framskjutna placeringar i DM och Maraton/ultra utanför klubben.

Dessutom utdelades några speciella utmärkelser till extra prestationer under året.

Allra sist fick deltagarna möjlighet att prata med Leila om barn- och ungdomsträning, med Nicklas och Lars om tävlingar och med Arne om kläder från Ullmax.

Avslutningen var välordnad och påminde om ”forntida” avslutningar.

TACK till dem som bidragit med anordnandet!

/ Arne Evertsson