Säsongsavslutningen 2015

Av Hug IT
Ett 40-tal medlemmar hade letat sig till Dalstugan i Guldsmedshyttan för att deltaga vid säsongsavslutningen denna lördagseftermiddag/kväll…

 

Vi började med korta intervjuer av klubbens huvudpersoner:

Leila berättade att nästan 60 olika barn och ungdomar medverkat på årets träningar. Många pallplatser på distriktets tävlingar och nästa år siktar man på tävlingar även utanför distriktet.

Lars- sade att det varit ett bra år för senior och veteraner. Vi ligger 5:a i cupen och kan konstatera att det blivit framskjutna placeringar i många tävlingar. Han avslutar med att vi 2016 som vanligt siktar stort på Göteborgsvarvet och Vasa stafetten.

Arne- berättade om en ny cup med start vintern 2015. Stripa stafetten gav åter igen en bra vinst till klubben. Gå bingo och Ullmax är ett ekonomiskt positivt inslag även om det inte inbringar några jätte belopp. 2016 hoppas Arne åter på ett deltagarrekord på vår stafett.

Efter denna frågestund bjöds det på kallskuret och potatisgratäng. Alla verkade nöjda med maten.

Prisutdelningen började med KM medaljer, följt av DM, maraton/ultra och så avslutades kvällen med speciella utmärkelser där bl.a. Arne fick ett hederspris för lång och trogen tjänst på Norasjön runt och Birgitta för fina resultat på Lidingöloppet. Sista priset för kvällen gick till Leila för fantastiska insatser med alla våra duktiga barn, vi bjuder på en helg i Göteborg samt start på Göteborgsvarvet.

Alla verkade nöjda med upplägget: lagom lång kväll, god mat och dryck! Hoppas att det inte dröjer 13 år till nästa gång.

Mvh Niclas och Lasse