Resumé, maj 2014

Av Hug IT
2014-06-16 Resumé Maj
Jaha då har åter en månad gått och det känns bokstavligen som att tiden springer iväg. Månaden började med väldigt fina resultat från Wedevågsloppet där Storådalens SK ställde upp med ett 20 tal startande. Bland utstickarna kan nämnas Linus Lindströms 3:e plats i P17, stort grattis.
 

Örebro och Hällefors

Löparcirkusen i distriktet rullade sedan vidare med stafetten i Örebro, arrangerad av Spartacus, SSK deltog med ett lag. Hälleforsterrängen gav oss fina resultat, 10 Storådalare medverkade och vi fick 3 pallplatser:

F9 3:a Levina Åkerberg
F15 1:a Marlene Olsén
P17 1:a Linus Lindström

Grattis till er alla!!

Göteborg

Riks så har det ju hänt en hel del den gångna månaden. Den 16-18 maj åkte 5 Storådalare ner till Göteborg för att springa ”varvet”. Det var som brukligt varmt, men trots detta klarade sig fler löpare än vanligt från att drabbas av vätskeförlust. Bäst tid och placerad blev Henrik Sjöström ca 1.31.

Övriga tider:
Niclas Andersson 1.38
Tommy Persson 1.47
Matias Dahlin 2.01
Lars Andersson 2.05

Tiderna är ungefärliga!!

Stockholm

Månaden avslutades med Stockholm Marathon som avgjordes den sista maj i ett ljummet Stockholm, 17-18 grader med moln och regn i luften till och från. Vi var 4 SSK:are till start och först till mål kom Niclas Andersson 3.31.

Övriga tider:
Tord Blucher 3.51
Tommy Persson 3.58
Kent Karlsson 4.05

Detta var Kents 10:e raka Sthlm Marathon, ett speciellt grattis till dig.

Sist men inte minst stafettkollen

Stripa: 1 anmält lag
Vasa: 16 anmälda

På återseende och trevlig löptur..

/Niclas