StripaStafetten 2014

Av Hug IT
2014-08-10 Stripastafetten Start

Nu har det gått någon dag sedan 14:e upplagan genomfördes och vilken upplaga det blev! 43 lag till start, strålande väder och väldigt hjälpsamma SSK:are, man kan inte bli annat än lycklig.

Precis som dom senaste åren så storsatsar vi på ”samkväm” och ”en trevlig stund i gröngräset” och det kan vi bara göra genom alla våra sponsorer som ställer upp och sponsrar med hela Goodybagen. Även i år fick våra löpare smaka av: Kexchoklad, bananer, glass och massor annat gott! Efter detta och en dusch väntade så mat i form av kassler och potatissallad.

Nyheter för i år

2014-08-10 Stripastafetten Mat

Tält där det delades ut påsar (Goodybags), istället för att man som tidigare år, delat ut påse för påse, så kunde löparna i stället varva ner och sedan i lugn och ro ta sig till ”påstältet” och hämta allt smått o gott. Väldigt mycket mer lättjobbat för er som jobbade med påsar.

Glass efter maten, tror det bara var positivt att löparna åt sin glass efter att man ätit maten.

Restaurangtält, i och med detta behövde vi inte vänta på sista lag i mål för att börja servera mat. Allt var framdukat 14.15 och 14.20 åt dom första gästerna och sedan var det en strid ström fram till halvfemtiden, bord och bänkar användes flitigt, snacka om succé.

2014-08-10 Stripastafetten Pris

Prispall och prisutdelningen – prispallen flyttades till en mer central plats så alla kunde samlas runt tältet och inte behövde röra sig nämnvärt. Prisutdelningen genomfördes ca 30-40 min tidigare än föregående år, i och med detta han knappt några åka hem.

Även som förra året så använde vi högtalare och ”peppmusik” upp för Folketshusbacken, ett trevligt inslag för löparna och något som samlar supportrar, härligt att så många letar sig ut och hejar längs banan.

Nu lägger vi 2014 åt handlingarna och siktar in oss på vårt 15-års jubileum, det kommer bli något utöver det vanliga och som man inte vill missa.

Stort tack alla löpare, sponsorer, funktionärer och supportrar för i år och varmt välkomna tillbaka nästa år då tävlingen går den 8 augusti.

Niclas Andersson

Tävlingsledare, Storådalens SK

Reportage och bilder